BIH

S lijepom Anom Marijom Jurišić u 2015. godinu

AVAZ DARUJE Poklon kalendar čitaocima u novogodišnjem dvobroju

A. I. M.

26.12.2014

Tradicionalno, i ove godine "Dnevni avaz", najtiražnija bh. novina, svojim čitaocima poklanja kalendar za nastupajuću 2015. godinu.

U dvobroju "Avaza", za 31. decembar 2014. i 1. januar 2015. godine, naši čitaoci dobit će kalendar za koji je pozirala jedna od trenutno najtraženijih bh. manekenki Ana Marija Jurišić.

Atraktivna brineta, koja posljednju godinu karijeru gradi u Sjedinjenim Američkim Državama, ističe da je najsretnija kada pozira fotografima iz svoje zemlje.

- Volim sarađivati s našim ljudima, svi poslovi koje radim u BiH za mene imaju veliku važnost. Ovo snimanje posebno ću pamtiti po opuštenoj atmosferi i prijateljskom odnosu cijele ekipe. S druge strane, poziranje za kalendar izuzetno je iskustvo za manekenke, jer tako dobivamo priliku da na lijep način čestitamo praznike svome narodu i barem ponekad uljepšamo nečiju svakodnevicu. Molim Boga da svima ispuni želje i da blagdane provedemo u zdravlju i sreći - poručuje Jurišić.

Dvadesetdvogodišnja Ana Marija pozirala je našem fotoreporteru Ivanu Šebalju, a za njen izgled pobrinula se make-up artistica Nikolina Knežević.