GLOBUS

Imala seks s maloljetnim prijateljem vlastite kćerke: Jako mi je žao!

Iris Gibney (42), prodavačica u trgovini Victoria's Secreta

(A. Vr.)

25.12.2014

Iris Gibney (42), prodavačica u trgovini Victoria's Secreta u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji, uhvaćena je u "seksualnom klinču" sa 17-godišnjim mladićem u njenom automobilu.

U spolnom ih je činu zatekao nemalo iznenađeni policajac koji je toj majci troje djece nakanio napisati kaznu zbog nepropisnog parkiranja. No, u automobilu je ugledao potpuno golu Iris kako"izvodi fizičke radnje" s mladićem.

Maloljetnik i pohotnica kasnije su i sami priznali očito, odnosno da su se seksali.

Istraga je pak pokazala da je Iris maloljetnika upoznala u srednjoj školi koju pohađa njena kći. Naime, ona je navijačica tamošnje ekipe američkog nogometa, a Iris im je bila "!mama navijačica" koja je koordinirala treninge i pomagala curama.

No, nakon što je upoznala jednog od igrača, spomenutog 17-godišnjaka, preko Twittera mu je počela slati svoje golišave fotografije te komunicirati s njim, a on joj je, kako navode izvori, uzvratio vlastitim golišavim fotografijama i porukama, prenosi CBS News .

Protiv Iris, koja je dosad živjela u skladnom braku, zbog seksa s maloljetnikom je podignuta optužnica. Do sudskog ročišta branit će se sa slobode jer je platila kauciju od 50 hiljada dolara.

- Ne mogu vjerovati da sam to napravila! Imam troje djece i nikad nisam bila u problemima, jako mi je žao, izjavila je Iris.