NOGOMET

Nemoralna ponuda Reusu: Ili me voli ili pređi u Bayern!

"Malo sam pohlepna, ali obje su opcije nevjerovatne"

(A. Vr.)

21.12.2014

Vlasnik najveće kazne za vozački prekršaj u njemačkoj historiji, njemački nogometni reprezentativac Marco Reus, dobio je neočekivanu poslovnu ponudu od glamurozne njemačke manekenke i glumice Jordan Carver.

Ranije ove sedmice Reus je kažnjen sa novčanom kaznom u iznosu od 540.000 eura zbog vožnje bez posjedovanja vozačke dozvole, prenose njemački mediji.

Reusa, člana reprezentacije koja je na SP-u u Brazilu osvojila naslov svjetskog prvaka, policija je zaustavila 18. marta ove godine nakon što se vraćao s treninga u svom skupocjenom Aston Martinu, a provjerom je utvrđeno da nikad nije polagao vozački ispit i da nema ni vozačku dozvolu.

Svjetski mediji prenose atraktivne manekenke koja je navodno poručila: "Marco, moj voljeni. Ne samo da sam voljna biti tvoja vozačica 24 sata na dan sedam dana u sedmici nego ti mogu pomoći da dođeš do vozačke dozvole. Samo pristani na moje sljedeće uslove: ili me voli ili se preseli iz Dortmunda u Bayern. Malo sam pohlepna, ali obje su opcije nevjerovatne."