REGION

Zbog smrti manekenke policija saslušala i direktora "Pinka"

Željko Mitrović se sam javio

(M. M.)

19.12.2014


Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović saslušan je još u srijedu u policiji u istrazi smrti Ivane Bakić Bodrožić, koja je prošlog četvrtka pronađena mrtva u sobi Hajata, prenose srbijanski mediji.

Neimenovani Izvor iz istrage kaže da je Mitrović ispitivan nekoliko sati, a da se policiji sam javio.

- Mitrović je rekao da je sa Ivanom bio u bliskim odnosima posljednjih sedam godina, a da su se upoznali kada je počela da radi za njega. Ispričao je sve o svojoj komunikaciji sa njom, pogotovo posljednjim kontaktima, ali i da nije bio u sobi u kojoj je ona umrla, kazao je ovaj izvor.

Mitrović je navodno potvrdio da je kobnog dana bio u "Hajatu“ sa suprugom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića.

Također, Mitrović je izjavio da misli da Ivana nije imala motiv za samoubistvo, odnosno da sumnja da je riječ o nesretnom slučaju i da je slučajno ubrizgala veću količinu lijeka.

Prema istom izvoru, Mitrović je potvrdio da je upoznat da je soba bila iznajmljena na ime njegove kompanije i da ju je Ivana koristila uz njegovu saglasnost.

ivana-bakic-bodrozic

Bakić Bodrožić: Slučajno ubrizgala veću količinu lijeka?

Policija je uzela izjave i od nekoliko prijatelja Ivane Bakić Bodrožić koji su potvrdili da je ona i ranije koristila lijek "propofol“ za uspavljivanje.

Prema pregledanim snimcima nadzornih kamera, osim Ivane, u sobu 326 nije ulazio niko drugi. Policija ipak provjerava DNK uzorke pronađene u sobi.

Policija je saslušala i medicinsku sestru za koju se sumnja da je obezbjedila Ivani lijek koji je ubrizgala u vene.