LIFESTYLE

Saznajte kako da je izludite u krevetu iako ste ponosni vlasnik mikropenisa

Mogu biti nezaboravni ljubavnici

(N. K.)

18.12.2014

Čak i muškarci s mikropenisom, koji u erekciji iznosi manje od 7,5 centimetara, mogu da budu nezaboravni ljubavnici!

George Eckart, novinar američkog Men’s Health-a, istražujući pitanja ženskog uživanja u seksu i načina da im se pruži maksimalno zadovoljstvo, zapitao se kako li to polazi za rukom muškarcima koji nisu naročito obdareni. Potom se dosjetio neobične pojave o kojoj se nedovoljno govori – mikropenisu, pa je njegova dilema otišla još dalje.
Ako je pripadnicima jačeg pola koji imaju veći polni organ teško da zadovolje žene, kako li je tek onima koji imaju penis veličine gumice za brisanje?

Tada se Eckart sjetio starog prijatelja koji je imao ovaj problem i pozvao ga na intervju. Iako je bilo pomalo neprijatno razgovarati s nekim koga nije vidio gotovo deceniju o tome kako je njegov penis mali i kakav je u krevetu, Eckart se odvažno upustio u intervju sa svojim starim drugarom Jimom, ponosnim vlasnikom penisa koji je u erekciji dugačak nešto više od šest centimetara.
Prvo Eckartovo otkriće bilo je to da Jimov seksualni život uopšte ne trpi zbog mikropenisa, pa ni zbog njegovog ne naročito privlačnog fizičkog izgleda. On je još uvijek bio oženjen prelijepom glumicom s kojom je započeo vezu dvadeset godina ranije i njihov brak je bio u odličnom stanju.

Koja je Jimova tajna?

- Kad ne možete da se oslonite na ono što vam je Bog dao da pogodite željenu žicu, moralno ste obavezni da to uradite na bilo koji drugi način, priznao je Jim.

- Naučite sve o erogenim zonama, tajnim žlijezdama, drevnim orijentalnim tehnikama. Ako imate mikropenis, morate da budete spremni za sve što u seksu može da se dogodi.

IDITE PLITKO

Jim podsjeća da lezbijski parovi uživaju u nevjerovatnom seksu u kom penisa nema ni na vidiku – pa čak ni mikropenisa.

- Ne kažem da se moja supruga i ja "trljamo" jedno o drugo, ali prva dva do četiri centimetra vagine su najosjetljiviji dio, pa uspijevam da pogodim pravo mjesto samo time što sam takav.

Neke poze su kao idealne za seks ako imate mikropenis, ali ima i onih koje nemaju nikakvu poentu.

aaa

- Ljubavlju i otvorenošću, eksperimentisanjem i posebnim jastukom za to, uspijevamo, kaže Jim.

NJEGUJTE SVOJE SAMOPOUZDANjE

Svi imamo prijateljice ili smo imali djevojke koje su nam otkrile da su neki njihovi bivši imali sav neophodan alat u punom sjaju za nevjerovatan seks, ali je on, jednostavno, bio užasan jer su bili loši ljubavnici.

- Veliki penis im daje samopouzdanje, pa misle da je to sve što je neophodno, smatra Jim i ističe da je ovo loša vrsta samopouzdanja.

- To što sam sposoban da zasmijem ženu može da pomogne u tome. Ili to što znam kako da razgovaram s ženama, povežem se s njima i saslušam ih.

SJETITE SE DA NISU NI SVE VAGINE ISTE

Kod žena se, također, mogu naći neuobičajene dimenzije kada je riječ o polnom organu. Zato ne smijete shvatiti lično ako ni uz sav trud ne uspijevate da je zadovoljite.

- To što je potreban penis veličine slonovog da se zadovolji taj garderober od vagine ne znači da s tobom nešto nije u redu, našalio se Jim.

- Pravi momak za nju negdje postoji, baš kao i prava djevojka za tebe.