LIFESTYLE

Tri neobične tajne sretnih parova

Otkrivamo nekoliko malih ljubavnih trikova

(J. Be.)

18.12.2014


Sretni parovi otkrili su nekoliko malih ljubavnih trikova, koji mogu značiti itekako puno.

1. Poruke
 
Ako još uvijek ne živite zajedno i ne možete se svako jutro probuditi jedno pored drugoga i zaželjeti si dobro jutro, iskoristite tehnologiju. Lijepa poruka za dobro jutro, bit će odličan način da oboje započnete dan, znajući da mislite jedno na drugo. Ako nemaš mašte ili inspiracije, pošalji mu neku slatku sliku ili izreku.
 
2. Zagrljaji
 
Odavno je poznato kako su dodiri vrlo bitan dio svake veze. No, ovaj put ne mislimo samo na maženje, već i na zagrljaje kad osjećate da bi neka rasprava mogla prerasti u svađu. "Kad god dečko i ja osjetimo da nam se glasovi podižu, zagrlimo se. Ne možeš ostati toliko ljut nakon što zagrliš voljenu osobu. Nakon toga, primijetili smo kako su naše svađe postale kraće i manje intenzivne", otkrio je jedan par Glamouru, prenosi index.hr.
 
3. Tehnologija
 

Ponekad sve što želiš nakon napornog dana je doći kući i upaliti omiljenu seriju. Iako i to ima svoje čari i prednosti, češće bi trebala izabrati večeri, koje ćeš provesti u razgovoru i druženju s dragim, bez tehnologije, koja je poznata kao jedan od "ubica" romantike.