LIFESTYLE

Ovo je šest tipova muškaraca koji će vam pomoći da nađete onog pravog

Ako ste još uvijek neodlučne

(Mi.K.)

28.11.2014

Kako bi lakše shvatile koji je pravi baš za njih žene moraju upoznati i nekoliko tipova muškaraca kako bi odlučile šta im se sviđa, što ne i detektirale koje ponašanje ne mogu tolerisati, a šta će im odmah zarobiti pažnju.

Nakon što upoznate ove tipove muškaraca bit će lakše odlučiti se koji je pravi:

1. Umjetnička duša, sanjar koji obožava biti u svom svijetu

Pjesnička duša koja vam na uho recituje ljubavne stihove dok vas gleda sanjivim pogledom. Osjećajan lik s kojim ne smijete biti pregrubi. Ovaj tip muškarca mogao bi ostati vječni sanjar, idealist što bi vas u nekim težim životnim izazovima kada morate biti s obje noge čvrsto na zemlji, itekako moglo živcirati.

2. Zabavljač, duša zabave koji obožava biti u centru pažnje

Njegov duh i entuzijazam su zarazni. Njegova energija ispunjava prostoriju i svi ga moraju primijetiti. Vaši ga prijatelji obožavaju i s njim nema dosadnih trenutaka. Ovo je tip muškarca kojeg ćete možda teško uvjeriti kako je mirna noć kod kuće također dobra opcija zajedničkog druženja.

3. Ovisnik o adrenalinu s kojim ćete probati i ono što se nikada niste usudili ni pomisliti

Ovaj muškarac će vas uvjeriti da probate stvari koje se nikada niste usudili, iskusite ekstremni sport koji ste dok ga niste upoznali samo gledali na televiziji. Euforičan, predan zdravom životu ovisnik o adrenalinu. Pozitivan, ali ipak možda previše razigran.

4. Mlađi muškarac kojeg ćete impresionirati i koji će vam se diviti

Bit će impresioniran i skinut će vam zvijezde s neba. Otkrit će vam neke nove fore u koje se samo mlađa generacija shvata. Fleksibilni su, neopterećeni vašim poslovnim uspjehom, vode aktivni društveni život, no s njim će te zbog njegova neiskustva imati manje tema za razgovor.

5. Stariji muškarac koji će vas držati kao kap vode na dlanu, no rijetko odustaje od svog komfora

Pažljiv, brižan muškarac koji će napraviti sve da se osjećate kao princeza. Bez problema će vam poput pravog džentlmena izmasirati leđa, odvesti vas na večeru ili još bolje pripremiti je u svom stanu. No uz njega morate biti spremni na kompromise jer stariji muškarci obično imaju već ustaljeni ritam, navike i stil života od kojeg teško odustaju ili ga prilagođavaju drugima.

6. Zavodnik koji će vas tretirati kao kraljicu, dok ne izgubi interes

Šarmantan, nagao, pun komplimenata igrač koji će probuditi strasti ali koji se rijetko veže. Uz njega ćete se, dok ste zajedno osjećati kao najposebnija žena na svijetu no njegova strast, interes brzo bi mogli biti usmjereni na nekog drugog.