BIZNIS

Sberbanka: Predstavili 60 najboljih dječijih likovnih radova

Pobjednicima uručene nagrade

Mi.K.

28.11.2014

U poslovnici Stari Grad "Sberbanka" postavila je izložbu najboljih 60 radova, nagradnog likovnog konkursa "Kako ja zamišljam Sberbank kasicu/Sberbank maskotu?" organizovanog povodom obilježavanja međunarodnog dana štednje, a na koji je pristiglo više od 1.850 radova iz cijele Bosne i Hercegovine.

Prilikom otvaranja izložbe pobjednicima konkursa Jakovu Veliću iz Širokog Brijega, Merimi Pobrić iz Mostara i Emini Ahmić iz Zenice uručene su nagrade tablet Samsung Galaxy Tab 4, bicikl i poklon bon u vrijednosti 100 KM za kupovinu sportske opreme.

sber-izlozba

-Naš konkurs je naišao na izvanredan odziv kod mališana. Dobili smo više od dosta radova te je zaista bilo teško napraviti selekciju i izabrati najbolje. Bilo je dosta radova koji su nam se svidjeli te smo odlučili da napravimo izložbu 60 najboljih radova kako bismo se i na ovaj način zahvalili mališanima koji su crtali Sberbank maskotu. Izložba će u tokom ovog i narednog mjeseca biti postavljena u našoj poslovnici u Starom Gradu i dostupna svim zainteresovanim posjetiocima - kazao je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u "Sberbank BH".
On je dodao da ih posebno raduje što su izložbu otvorili u prisustvu sva tri pobjednika konkursa koji su došli iz Širokog Brijega, Mostara i Zenice.