CRNA HRONIKA

Lažno se predstavljao kao košarkaški trener

Banja Luka

Srna

27.11.2014

Policijska stanica Banjaluka - Centar podnijela je izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka protiv tridesetjednogodišnjeg V.LJ. iz ovog grada osumnjičenog da je počinio prevaru lažno se predstavljajući kao trener ženskog košarkaškog kluba i uzimajući novac za navodni boravak u košarkaškom kampu u Umagu.

 V.LJ. je osumnjičen da je prevaru počinio lažno se predstavljajući kao trener ženskog košarkaškog kluba, koji navodno organizuje košarkaški kamp u Umagu, dovodeći u zabludu oštećeno lice da na ime 11 dana boravka sa njima u kampu i jeftinog ljetovanja sa još jednom osobom koju može povesti uplati 220 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Nakon što je preuzeo novac, osumnjičeni je narednog dana uzeo još 250 KM na ime plaćanja smještaja za još jednu djevojku, članicu košarkaškog kluba, koja bi mu novac vratila po polasku u Umag, nakon čega se više nije javljao na telefon.

Kada je oštećeni otišao u Košarkaški savez Republike Srpske ustanovio je da osumnjičeni nije nikakvav trener, niti da se u Umagu održava košarkaški kamp.