LIFESTYLE

Mali vodič: Kako zavesti "onog pravog"

Žene imaju moć, samo ako su toga svjesne

Mi.K.

26.11.2014

Taj magični seksepil! On žene čini neodoljivima, a ključ je uspjeha u dobivanju muške pažnje. Sreća je što njegova moć ne počiva na izgledu nego na ponašanju i primjeni ispravne taktike.

Pitajte bilo koju slobodnu ženu stariju od 30 godina i dobit ćete isti odgovor, svi zanimljivi muškarci ili su zauzeti ili su homoseksualci. Suočene s takvom "nestašicom" muškaraca, ženama ne preostaje drugo nego da usavrše oružje zavođenja, naiđete li na "onog pravog", nećete valjda dopustiti da vam pobjegne?

Kako ne biste bile nespremne, pročitajte naš mali vodič za naglašavanje seksepila i usavršavanje oružja zavođenja.

Zaintrigirajte ga i... nestanite!

Svijet zavođenja sačinjen je od naznaka i indirektnih poruka. Prvo pravilo koje trebate zapamtiti, iako su odložili puške, muškarcima je još uvijek duboko u genima zabilježen užitak u lovu. Što god činili da zavedete muškarca, ostavite ga u uvjerenju da je on taj koji lovi vas.

Jedna od najboljih taktika, učinkovita danas kao i prije stotinjak godina, jest: "Pogledaj me! Vidiš li kako sam privlačna? Pogledaj još bolje! Dobro, a sad zaboravi to što si vidio!"

Dovoljan je osmijeh upućen nekom drugome, neočekivana hladnoća, čavrljanje s prijateljicom kojim privremeno zanemarujete muškarca kojeg zavodite i igra je uspjela. Nevjerojatno, ali takva igra zavođenja na muškarce djeluje životinjski privlačno.

Čini se da je za njih vrhunac uzbuđenja željeti ženu koja je nedostižna - ali samo prividno. Drugim riječima, ženu koja im daje naslutiti slasne užitke, ali ih odmah potom uskraćuje.

Osvajanje u 5 koraka

Ovih pet koraka je ključno za zavođenje. Naučite ih i cijeli muški svijet bit će pod vašim nogama.

- Smireno samopouzdanje: uvjerite sebe da ste za muškarce božanski dar.

- Pogled: bez izazovnih pogleda, punih skrivenih značenja, nema pravog zavođenja.

- Sredina u kojoj se kreće: ako mu želite prići, morate se uvući u njegovo društvo, skrenuti pažnju na sebe, uznemiriti ga na način da ga jedino vi možete smiriti.

- Riječi: zanimljiv razgovor između dvije odrasle osobe osvaja jače od najljepših ženskih nogu.

- Vizualni dojam: muškarci su općenito vizualna bića pa stoga slika (prava ili sugerirana) ima iznimno važnu ulogu u privlačenju njihove pažnje.

Gledajte ga ravno u oči

Pogled je jedno od najjačih oružja zavođenja. Susret pogleda izaziva duboke emocije, a jedan dugačak pogled može izazvati snažan erotski poticaj čak i bez očitih zavodljivih pokreta i gesta. Pogled može razbuktati želju, ali je i nepovratno ugasiti ako odražava nezainteresiranost ili dosadu.

Neko vrijeme kriomice promatrajte svoju "žrtvu". Ako su vam se pogledi nekoliko puta susreli, slobodno mu dobacite nekoliko izazovnih pogleda, mirnih i dugih nekoliko sekundi, koliko dopušta dobar odgoj. Kako biste tokom takvog pogleda zadržali mir, pravilno dišite, vodeći računa da su vam ramena ispravljena i opuštena.