CRNA HRONIKA

Zbog prevare uhapšen I.P. iz Banje Luke

Na osnovu Centralne potjernice Osnovnog suda Banja Luka

Autor:Srna

26.11.2014

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka, na osnovu Centralne potjernice Osnovnog suda Banja Luka, uhapsili su osobu inicijala I.P. (49) iz Banja Luke zbog krivičnog djela prevara.

Ova osoba uhapšena je jučer i predata nadležnoj sudskoj policiji, saopštio je CJB Banja Luka.

Nepoznati maskirani izvršilac je sinoć oko 21.10 sati izvršio razbojništvo na benzijskoj pumpi u banjalučkoj ulici Krajiških brigada, kada je uz prijetnju upotrebe pištolja od radnika pumpe otuđio 1.600 KM.

Policija je izvršila uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka i u toku je rad na pronalasku izvršioca i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Nepoznati izvršilac jučer je iz dvorišta porodične kuće u ulici Nenada Kostića u Banja Luci otuđio automobil Golf IV. Policija je tokom dana u toj istoj ulici pronašla vozilo, koje je vraćeno vlasniku, a u toku je rad na pronalasku izvršioca.

U toku noći sa 24. na 25. novembar nepoznati izvršilac iz dvorišta porodične kuće u mjestu Bukovica, opština Laktaši, otuđio je putničko vozilo Golf, a policija je istog dana u Bukovici pronašla putničko vozilo. Po završetku uviđaja, vozilo je vraćeno vlasniku i u toku je rad na pronalasku izvršioca.