LIFESTYLE

Nakon 16 optužbi za silovanje Bill Cosby konačno progovorio

Privatni život bio pun drame i skandala

(Mi.K.)

24.11.2014

Optužbe na račun komičara Billa Cosbyja posljednjih dana stižu sa svih strana. Slavni komičar suočava se s brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a on se sve vrijeme brani šutnjom.

Na malom ekranu bio je tata kakvog su svi htjeli imati, no izgleda kako je njegov privatni život bio pun drame i skandala. U novoj knjizi "Cosby: His Life And Times" autor Mark Whitaker Cosbyja opisuje kao kockara i beskrupuloznog ženskaroša.

Američki komičar Hannibal Burres nedavno ga je proglasio "serijskim silovateljem", a njegove je optužbe potvrdila i nekadašnja glumica i model Barbara Bowman, tvrdeći da ju je Cosby dugo vremena seksualno iskorištavao kao maloljetnicu te je opisala što joj je sve činio.

No, to opet nije sve. Prvi supermodel Janice Dickenson sada je izašla u javnost s uznemirujućim optužbama. Prema njezinim riječima, Bill ju je odveo na jezero Tahoe gdje su trebali pričati o njezinoj tadašnjoj karijeri, popili su čašu vina nakon kojeg se onesvijestila.

Ali čekajte, ima još. Louisa Moritz sa svojih je 68 godina odlučila priznati zločin koji nikada neće zaboraviti. Poznatu je glumicu svojedobno silovao slavni glumac i komičar.

Najnovija u ovom sve duljem nizu je bivša Playboyeva zečica Victoria Valentino koja tvrdi da ju je komičar drogirao na večeri u Hollywoodu 1970. jer je želio silovati njenu prijateljicu, no na kraju je ipak silovao nju.

Cosbyjevi advokati do sada su se suočili sa 16 optužbi za seksualno zlostavljanje, no Cosby na sve ove navode ima samo jedan komentar: "Znam da je ljudima već dosadilo to što ne želim ništa reći, no ne moram odgovarati na insinuacije", prenosi Dnevnik hr.