NOGOMET

Hajduk traži ostavke Šukera i izvršnog odbora HNS-a

Za sve što se događa u hrvatskom nogometu kriv je HNS

Autor:Fena

24.11.2014

Čelništvo nogometnog kluba Hajduk zatražilo je ostavku predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera i cijelog Izvršnog odbora HNS-a.

Iz Hajduka su iskazali spremnost za odigravanje utakmice protiv Dinama u novom terminu, koja u subotu nije odigrana na maksimirskom stadionu zbog neizlaska nogometaša Hajduka na teren.

"Tražimo ostavku predsjednika HNS-a i cijelog Izvršnog odbora HNS-a, te tražimo promjene u hrvatskom nogometu tako da i Hajduk bude ravnopravan“, rekla je jučer predsjednica Nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak na konferenciji za novinare upriličenoj u sjedištu kluba nakon subotnjeg neodigravanja derbi utakmice protiv Dinama.

Prema njenim riječima, za "sve što se događa“ u hrvatskom nogometu odgovoran je HNS. Ona smatra da je potrebno hitno sazvati Skupštinu HNS-a na kojoj bi se razmotrilo aktuelno stanje u hrvatskom nogometu.

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić smatra kako bi dobro rješenje bilo da se neodigrana utakmica ipak odigra u novom terminu.

"Mi smo uvijek spremni igrati utakmicu i mislim da bi to bilo jedno dobro rješenje“, rekao je Brbić. On je naglasio da se u rješavanje poteškoća u hrvatskom nogometu treba uključiti i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.