BIH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u naredna tri dana

Danas u BiH sunčano uz malu do umjerenu oblačnost

Autor:A. Vr.

22.11.2014

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni prije podne po kotlinama sa maglom i niskom naoblakom. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 5 i 10 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 17 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 7 °C.

U nedjelju, 23.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne pretežno sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake prije podne, a u drugoj polovni dana sunčanije. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 2 i 2 stepena Celzijusa, na jugu Hercegovine od 3 do 7 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 12 stepeni, na jugu Hercegovine od 14 do 18 stepeni Celzijusa

U ponedjeljak, 24.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake koji se u sjevernim područjima mogu zadržati cijeli dan. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 2 i 2 stepena, na jugu Hercegovine od 3 do 7 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 14 do 18 stepeni Celzijusa.

U utorak, 25.11.2014. u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U ostalim područjima Bosne po kotlinama će biti magle i niske naoblake koji se u sjevernim područjima mogu zadržati cijeli dan. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 3 i 2 stepena, na jugu Hercegovine od 3 do 7 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11 stepeni, na jugu Hercegovine od 14 do 17stepeni Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.