LIFESTYLE

Još jedna žrtva Billa Cosbya: Rukama me pritisnuo na pod i njegov ud bio mi je pred licem

Šokantno priznanje glumice

(Mi.K.)

21.11.2014

Louisa Moritz (68) odlučila priznati zločin koji nikada neće zaboraviti. Poznatu je glumicu svojedobno silovao slavni glumac i komičar Bill Cosby.

"Te sam večeri gostovala kod Johnnyja Carsona u "Tonight Showu". Čekala sam u garderobi da me pozove u studio i neko je pokucao na vrata. Otvorila sam. Bill Cosby stajao je u hodniku. Ušao je u garderobu i počeo pričati kako je upoznat s mojim radom te kako ću, pod njegovom protekcijom, sigurno postati velika zvijezda", rekla je za TMZ, prenosi Dnevnik hr.

Prema njenim riječima Bill je raskopčao pantalone i izvadio penis iz gaća.

"Rukama me pritisnuo na pod i njegov ud bio mi je pred licem. Jednom me rukom pritiskao dolje dok mi je drugom zgrabio glavu i gurao mi svoj penis u usta. 'Probaj ga, godit će ti i biti ti koristan na mnogo načina", dodaje glumica.

Kad je bio gotov, obukao se, okrenuo joj leđa i izašao van, tvrdi glumica.

"Rekao mi je da mi je bolje da šutim kako ga ne bih uzrujala i uništila mogućnost da imam karijeru u Hollywoodu", nastavlja priču, no nije jedina.

Zadnjih nekoliko mjeseci Bill Cosby suočen je s teškim optužbama o silovanju nekoliko mlađih glumica koje su radile na setu za vrijeme snimanja serije "Cosby show".

Danas 59-godišnja bivša manekenka Janice Dickenson nekada je bila prvi supermodel, a sada je progovorila o zlostavljanju koje je doživjela 1982. Prema njezinim riječima, Bill ju je odveo na jezero Tahoe gdje su trebali pričati o njezinoj tadašnjoj karijeri, popili su čašu vina nakon kojeg se onesvijestila.

Billov odvjetnik, Marty Singer, kaže da se on i njegov klijent ne mogu načuditi apsurdnosti cijelog slučaja i priča koje žene iznose.