CRNA HRONIKA

Doboj: Sedamnaestogodišnjak koji je jučer uboden nožem na aparatima za disanje

Uviđaj nastavljen i danas

M. M.

12.11.2014

Policija u Doboju utvrdila je identitet mladića koji je jučer oko 13,00 sati dovezen u dobojsku bolnicu sa ubodnom povredom u predjelu vrata, a radi se o sedamnaestogodišnjaku iz Maglaja, saznajemo u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Prema riječima Ljerke Stanimirović, portparola dobojskog CJB-a, policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Policijske stanice Doboj 1 jučer su izvršili uviđaj mjesta događaja zbog čega je do 18,00 sati bio zaustavljen saobraćaj na mostu preko rijeke Bosne, koji spaja magistralne puteve M-17 i M-4, takozvani Japanski most.

- Uviđajem, koji se nastavlja i danas rukovodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj i u toku je rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti vezanih za navedeni događaj, kazala je Stanimirović.

srn2014-11-11-1644674-0

Povrijeđenog mladića uočio vozač koji se kretao preko mosta

Podsjetimo, mladića koji se teturao uočio je vozač dok je prelazio most, nakon čega ga je prevezao u dobojsku bolnicu, a zbog težine povreda prevezen je u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka.

Iz ove zdravstvene ustanove su saopštili da je sedamnaestogodišnjak kod njih dovezen jučer u 16,07 sati sanitetskim vozilom Opšte bolnice u Doboju.

Nakon prijema, pacijent je smješten u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Prema riječima načelnika ove Klinike doc. dr. Darka Golića i dr. Dragana Tomića, glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji danas,pacijent je primljen sa teškom ubodnom ranom na lijevoj strani vrata.

- Pacijent A. H. (1997) se trenutno nalazi na aparatima za vještačko disanje i sve prognoze su neizvijesne, precizirali su iz Službe za odnose s javnošću banjalučkog Kliničkog centra.