LIFESTYLE

Ovo su komplimenti koje bi muškarci voljeli češće da čuju

Svakom biću potrebno je da zna da je voljeno

(A.Sm.)

30.10.2014

Prije nego što se požalite na to da je u pitanju još jedan članak o uzdizanju muškog ega, podsjećamo vas da je svakom biću potrebno da zna da je voljeno.

Iako mnogi ne misle tako i ne govori se često o tome - muškarcima komplimenti znače podjednako kao i ženama. Predstavljamo vam najčešće tipove komplimenata koji će oraspoložiti vašeg partnera.

Komplimenti koju ukazuju na to da ga poštujete

Jedna od stvari koje čine da se muškarac prosto “istopi” je kada može da osjeti da ga partnerica poštuje, podržava i vjeruje u njega – u tom trenutku imat će osjećaj kao da može da postigne bilo šta.

Komplimenti vezani za izgled

Mušakrci u prosjeku dobijaju znatno manje komplimenata na račun izgleda od žena, tako da nije ni čudo što su poneki prilično nesigurni po tom pitanju – svakoj osobi prija kada zna da privlači svog partnera.

Komplimenti koji ukazuju na to da cijenite njegov trud

Pokažite mu da cijenite ono što čini za vas, makar bile i najbezazlenije i najmanje stvari u pitanju, poput iznošenja smeća ili pripremanja obroka. To će učiniti da se vaša jača polovina osjeća znatno potrebnije i voljenije.

Komplimenti koji govore da imate povjerenje u njega

Krivite za to društvo, biologiju, ili bilo šta drugo, ali muškarci vole da imaju vodstvo. Dajte mu na znanje da mu vjerujete i da volite njegovu sposobnost da vas vodi.

Komplimenti koji ukazuju na to da vas privlači

Jasno je da je muškarcima potrebno da osjete nalet strasti kada vas vide, ali isto tako voljeli bi da znaju da i vi isto osjećate - ukažite mu na sve ono u vezi njegovog tijela ili ponašanja što vas uzbuđuje, prenosi B92.