BIH

Nedostatak sujete doveo me do opake bolesti

Zdravstveno stanje Donne Ares i dalje teško

E.S.

24.10.2014

Zdravstveno stanje pjevačice Donne Ares, koja je u utorak, 21. oktobra, vozilom Hitne pomoći iz bihaćke bolnice "Irfan Ljubijankić " prebačena na Onkologiju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, i dalje je teško. 

Uprkos činjenici da se bori s opakom bolešću, bh. kantautoricu pozitivan duh ne napušta, a o svom stanju redovno obavještava fanove na Facebooku.

- Nije me ubio rat, neće vala ni rak. Imam vremena da čitam i odabrala sam genijalnu Isidoru Bjelicu i njenu knjigu "Spas" u kojoj je sve detaljno opisala o borbi koju je i sama vodila. I mene je kao i nju nedostatak sujete doveo do ove opake bolesti - napisala je pjevačica. 

- Donna mora strogo mirovati po naređenju ljekara, mora se odmarati, što više spavati i kvalitetno se hraniti, kako bi ojačala. Što je najvažnije, s obzirom na situaciju, dobro se osjeća - kazao nam je Džavid Ljubovci,  Donnin suprug.

Podrška Hane Hadžiavdagić-Tabaković

Priliku da u bihaćkoj bolnici " Irfan Ljubijankić " posjeti bh. pjevačicu Donnu Ares imala je voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković.

- Sretna sam što sam imala priliku vidjeti dragu Donnu. Njen osmijeh, s kojim me svakog puta dočekala, govorio je sve. Ona je jaka žena i uz pomoć porodice, prijatelja i fanova sigurno će ponovno nastupati i snimati hitove. Želim joj svu sreću svijeta i brzo ozdravljenje - poručila je Hadžiavdagić-Tabaković na Facebooku.