OSTALI SPORTOVI

Rukometaši "Krajine" izbacili Zrinjskog iz Kupa BiH

Kvalitetna rukometna predstava u Cazinu

Autor:S. J.

23.10.2014

U dobroj rukometnoj predstavi, ekipa „Krajine“ je savladala „Zrinjskog“ iz Mostara, koja je u Cazin došla oslabljena bez četiri standardna igrača. Gostujuća ekipa došla je sa svega 7 igrača, bez ijedne zamjene, pa se postavlja logično pitanje, da li je podcijenila kvalitet „Krajine“ ili joj takmičenju u Kup –u uopšte nije važno.

U prvom poluvremenu „Krajina“ se dosta mučila na terenu, stvorivši tek u finišu prednost od tri gola. Ipak, na odmor se otišlo kod rezultata 12:11 za „Krajinu“, da bi u nastavku susreta cazinski prvoligaš prebacio u veću brzinu i u nekoliko navrata imao i po 5 golova prednosti. Na kraju zaslužena pobjeda „Krajine“ i plasman u drugo pretkolo Rukometnog kupa BiH. 

- Moji igrači su odigrali dobro, maksimalno su se zalagali i zasluženo prolaze u drugi krug takmičenja. Veliko hvala igračima, ali i navijačima, koji su nas bodrili u velikom broju. U narednom kolu priželjkijemo „Borca“ iz Banja Luke ili „Bosnu“ iz Sarajeva, što bi bio istinski spektakl u Cazinu – rekao je Jasenko Hegić, trener Krajine.