LJEPOTA I MODA

Pet nijansi ruževa koje pristaju svakom obliku usana

Ovaj dodatak u trenu može naglasiti najbolje na vašem licu

(A.Sm.)

21.10.2014

Ruž za usne u trenu može naglasiti samo najbolje na vašem licu. No, odgovarajuća nijansa trebala bi, osim boje tena i kose, pratiti i oblik usana. Donosimo pet trendi nijansi koje mogu nositi svi.

Blijedo roza

Nježna, pomalo hladna nijansa voli nježan, prirodni make-up. Blijedo rozi ruž savršeno pristaje brinetama, a ako u sebi sadrži decentnu dozu svjetlucavog sedefa može izgledati vrlo glamurozno.

Boja pudera

Ruž u boji kože decentna je nijansa koja može upotpuniti svaki dnevni, ali i večernji look. Boja pudera u mat ili sjajnoj varijanti naglasiti će usne, a savršeno se slaže s make-upom naglašenih očiju.

Boja mesa

Nijansa koja prati prirodnu boju usana dajućiju tek ton ili dva tamniji efekt trenutno je vrlo popularna. Ova prirodna boja voli sve vrste make-upa a može se kombinirati uz najjednostavnije komade, ali i najglamuroznije večernje toalete.

Narandžasta

Nepravedno zanemaren ruž narandžaste boje pravo je make-up osvježenje. Topla i nježna nijansa u trenu će osvježiti lice, a najbolje pristaje uz plavu boju kose i bronzani ten.

Topla crvena

Crveni ruž je instant podizač stila. Topla nijansa pristaje gotovo svakoj boji tena te se lako uklapa uz dnevne i večernje kombinacije, piše Zadovoljna.hr.