CRNA HRONIKA

Pronađeno tijelo 19-godišnjeg studenta Josipa Križanovića iz Tešnja

U rijeci Dravi kod Osijeka

Autor:M. Čabrić

20.10.2014

Nakon deestodnevne potrage  policija je jučer u rijeci Dravi kod Osijeka pronašla tijelo muške osobe,  a identifikacijom je utvrđeno da je riječ o 19- godišnjem studentu prve godine Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku Josipu Križanoviću iz Cerovca kod Tešnja.

- Prilikom očevida u džepovima je pronadjena dokumentacija koja je upućivala da se radi o nestalom Josipu križanoviću. Identifikacijom je to i potvrđeno - kazao je za medije glasnogovrnik  MUP-a Osječko-baranjske županije Darijo Premec.

josip-i-danijel

Josip sa bratom Danijelom

Mladić je nestao u noći s 11. na 12. oktobar, nakon  povratka iz noćnog izlaska u popularnu osječku Tvrdju . Zadnji put je viđen na povratku u stan u Donjem Gradu oko  dva sata iza ponoći.  Rodbina je odmah izvijestila policiju koja je i zvanično objavila potragu za Križanovićem. Brojni prijatelji su putem društvenih mreža pokrenuli akciju traženja.

- Na žalost. ..Tijelo je pronađeno u rijeci Dravi. Identifikacija je obavljena. Za sada nisu vidljivi tragovi nasilne smrti, no sve će biti jasnije poslije obdukcije - skrhan bolom kazao nam je u telefonskom razgovoru iz Osijeka Josipov brat Danijel.