REGION

Osnovana grupa podrške Bandiću: On im je trn u oku zato što ga narod voli

Reakcije nakon hapšenja zagrebačkog gradonačelnika

A. Sm.

20.10.2014

Nakon hapšenja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na Facebooku je osnovana grupa podrške pod nazivom "MILAN BANDIĆ - podrška našem gradonačelniku".

Članovi grupe smatraju da je hapšenje Bandića politička igra i da je aktuelni zagrebački gradonačelnik nekome "trn u oku". Poruke podrške stižu sa svih strana, a grupa velikom brzinom prikuplja nove članove.

podrska-milanu-bandicu

Na stranici podrške je navedeno da "Postoje mnogi ljudi, kao npr. pola Hrvatskog Sabora koji bi ovdje trebali biti prije Bandića! On im je trn u oku zato što ga narod voli, zato što radi za narod, a to se vidi na svakim izborima za gradonačelnika! Nisu nam oni u Vladi dali besplatne knjige, vrtiće...Oni jedino znaju odustajati od projekata i čekati da Bandić spasi stvar. Ovo je politički čin...prikrivanje i skretanje pozornosti sa nečeg drugog sto se događa ili će se dogoditi...Hoćemo svog gradonačelnika natrag!!! Nikad ga niko nebi mogao dostojno zamijeniti!"

Građani također daju podršku: "Jedini čovjek koji je dao puno za naše invalide i za našu djecu! Čovjek koji je bio na dužnosti za svoj grad od 0-24! Zagreb bez Bandića neće biti isti...", "Milane tvoji građani su uz tebe" i sl.