BIH

U bolnici u Novoj Gradišci ne žele govoriti o stanju Emira Hadžihafizbegovića

Nakon saobraćajne nesreće u Hrvatskoj popularnom glumcu operisana ruka

(M.C.)

13.10.2014

Popularni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović nalazi se u Općoj bolnici u Novoj Gradišci gdje je smješten nakon noćašnje saobraćajne nesreće na autoputu između Okučana i Zagreba, kod mjesta Bročice.

Kako su nam rekli iz odjela hirurgije Opće bolnice, jutros je bila u toku operacija ruke koju je Hadžihafizbegović sinoć povrijedio.

Kada smo iza podneva ponovo pozvali bolnicu, rečeno nam je da ne žele ništa da komentarišu i da daju bilo kakve izjave, pa tako ni o tome da li je u međuvremenu operacija završena, kakav je stepen povrede, te kako se popularni glumac sada osjeća. Obrazloženo je i da na molbu članova porodice Hadžihafizbegovića iz bolnice ne mogu dati više detalja o trenutnom stanju bh. glumca.  

emir-1

Mjesto nesreće

Podsjetimo, udes se desio kada je na autoputu neoprezni vozač srušio svijetleće znakove upozorenja koji su označavali radove na autocesti i potom pobjegao. Na taj je dio naletio drugi automobil kojem je u tom trenutku pukla guma. U njemu je bio muškarac i dvije žene te su oni potom izašli iz automobila da bi promijenili gumu.

Na njih je naletio automobil kojim je, neslužbeno doznajemo, upravljao Emir Hadžihafizbegović.

Redakcija "Dnevnog avaza" uspjela je telefonom kontaktirati Hadžihafizbegovića koji je rekao da nije puno povrijeđen.

Povrijeđena žena preminula je kasnije u bolnici u Novoj Gradišci.