BIH

Pogledajte promotivni spot Fahrudina Radončića, kandidata za člana Predsjedništva BiH

Građani i građanke prepoznali su ko je bio i ostao uz narod

Redakcija

30.9.2014

SBB predstavlja građanima i građankama naše BiH, članovima, kandidatima i simpatizerima SBB-a, promotivni spot kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Fahrudina Radončića. Njegova djela govore sama za sebe. O uspješnim ljudima, glas se pronosi daleko.

Građani i građanke prepoznali su ko je bio i ostao uz narod, ko je iz naroda, i ko je njihov izborni favorit.

On nije pristao da bije vlastiti narod, radnike, socijalno ugrožene, omladinu koji su se pobunili protiv zuluma nepravedne i odnarođene elite, majstora korupcije, rodbinsko-stranačkog zapošljavanja, nepotizma i lopovluka svake vrste. I sam potiče iz skromne radničke porodice.

Naučio je da radi i stvara nove vrijednosti. On je graditelj, vizionar, uspješni poslovni čovjek, koji zapošljava, ne uzima od naroda, nego daje. SBB građanima i građankama nudi čovjeka koji nikada nije živio na budžetu, kojemu politika ne treba ni za ličnu afirmaciju niti za stjecanje materijalne koristi.

On dobro zna kako se čuva interes, tradicija, vjera i običaji svoga naroda, ali koga to ne sprječava da sarađuje i gaji uvažavanje sa drugima narodima u BiH i u susjednim državama, našim prijateljima u Evropi,  Americi i svijetu,  na dobrobit svih, u cilju mira, stabilnosti, za cunami pravednosti i snažnog razvoja, navodi se u saopštenju SBB-a.