CRNA HRONIKA

U Hrasnici nestao 20-godišnji student Jasmin Rizvanović

Porodica moli za pomoć

A. Vr./ Dž. Bl.

23.9.2014

Redakciji portala "Dnevnog avaza" obratio se Sabin Gušić, čitatelj "Dnevnog avaza" iz Sarajeva koja nam je kazao da je 20-godišnji Jasmin Rizvanović iz Hrasnice jučer nestao.

- U jutarnjim satima Jasmin je krenuo  na kurs Njemačkog jezika i od tada mu se gubi trag. Policija je o svemu obaviještena i krenula je potraga. Svaka pomoć bi dobro došla, kazao nam je Gušić.

On je dodao da je Jasmin student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije u Sarajevu i zamolio sve koji mogu pomoći da kontaktiraju Emira Džombu, rođaka nestalog mladića na broj telefona 061/102-692.

Džomba je potvrdio da je Jasmin oko devet sati ujutru izašao iz kuće.

- Nestanak je prijavljen Policijskoj upravi Ilidža. Ljudi svašta govore i javljaju. Jedni pričaju da su ga vidjeli u Hrasnici, drugi, pak, govore da su ga vidjeli u Konjicu. Jedna djevojka pozvala nas je danas i rekla da je viđen u Gradini. Sve je to upitno. Jasmin je inače dijete šehida. Živi sam sa majkom koja sve ovo jako teško podnosi. Žena prima injekcije jer je van sebe i nije sposobna pričati. Svi se nadamo da će se ovo dobro završiti te da će se Jasmin vratiti kući - rekao je Džomba.