BIH

Policija u tegli skrivenoj u šumi pronašla više od 180 grama heroina

Uhapšena jedna osoba

M. Z.

23.9.2014

CJB Prijedor danas je protiv D.R (29) iz Prijedora, nadležnom Tužilaštvu u Banjoj Luci područna kancelarija u Prijedoru, podnio izvještaj u kojem ga tereti za nedozvoljenu proizvodnju i promet opojnih droga i  dovodi u vezu s 182,1 gram heroina koji je 17. septembra pronađen u Miljakovcima kod Prijedora.

Heroin,  koji je bio u staklenoj tegli od jednog kilograma u šumi u naselju Miljakovci kod Prijedora pronašli su na osnovu operativne informacije  policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor. Nakon operativnih saznanja da je vlasnik pronađenog  D.R. uslijedio je uz saglasnost tužioca a uz naredbu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru  pretres  kuće , pomoćnih objekata i vozila koje koristi osumnjičeni. 

Daljnim operativnim radom prikupljeni su tragovi i  dokazi  koji dvadesetdevetogodišnjaka  dovode u vezu s pronađenom drogom.

Iz policije danas nije saopšteno više detalja o ovom slučaju, osim naznake da bi bilo kakvo curenje informacija moglo ugroziti daljnu istragu.