LJEPOTA I MODA

Beauty savjeti za cure koje uvijek kasne

Kozmetičku torbicu napuni osnovama

(J. Be.)

18.9.2014

Kozmetičku torbicu napuni osnovama: krema za lice, ogledalce, puder, tuš, olovka, rumenilo, balzam za usne, krema za ruke i češalj.

U društvu si poznata kao "ona koja uvijek kasni"? To ne znači da ne možeš uvijek biti i dotjerana, samo moraš svoju beauty rutinu prilagoditi svom karakteru i navikama.

1. Prihvati činjenicu da uvijek kasniš

Nemoj još više kasniti na dogovore zbog beskrajnih spremanja u kuptilu. Imaš li problem s organizacijom, posloži kreme, šminku i proizvode za stiliziranje kose logičnim slijedom te se potrudi da ti sve bude nadohvat ruke.

2. Uvijek spremna torbica

Kozmetičku torbicu napuni osnovama (krema za lice, ogledalce, puder, tuš, olovka, rumenilo, balzam za usne, krema za ruke i češalj) i uvijek imaj uz sebe kako bi se mogla spremiti u kratkom roku, ili u najgorem slučaju, kad već stigneš na odredište.

3. Prilagodi svoj make-up svom karakteru

Ako uvijek kasniš, odustani od složenih smokey eyes lookova i sjenčanja lica - super ćeš izgledati i s malo pudera, korektorom na kapcima i podočnjacima, crtom tuša, maskarom i malo rumenila.

4. Nauči 3 brze frizure

Neke se frizure mogu napraviti za samo nekoliko minuta...Nauči raditi barem 3 brze frizure koje ti super stoje i napravi neku od njih kad si u žurbi.

5. Ne preskači osnove

Nemoj biti lijena i preskakati osnove njege koje će ti za nekoliko godina napraviti probleme na licu. Hidratacija i dobro čišćenje apsolutni su "must-do", čak i za cure koje su uvijek u gužvi.