GLOBUS

Profesorica se našla na istoj "valnoj dužini" sa 14-godišnjakom: Seksali se u autu, kancelariji...

Završila u zatvoru

(A. Vr.)

17.9.2014

Bivša učiteljica muzičkog  voditeljica zbora u školi Lenape u Pennsylvaniji suspendirana je nakon što je optužena za seks s 14-godišnjim učenikom.

Otkriveno je kako je Bridgett Szychulski (31) 2012. godine s dječakom imala seksualni odnos najmanje tri puta - jednom u njenom automobilu, a još dva puta u školi - u njenoj kancelariji i spremištu kraj učionice.

Aferu je započela tako što je tinejdžeru slala opscene fotografije i SMS poruke. Tokom nedavnog policijskog ispitivanja, danas 16-godišnji dječak kazao je da su se u početku našli na istoj valnoj dužini, a da je stvar ubrzo prerasla u seksualne odnose.

Okružna sutkinja Regina Armitage odredila joj je kauciju od čak pola miliona dolara i zabranila joj kontakt sa svakim maloljetnikom, izuzev njezinog 4-godišnjeg sina, te kontaktiranje učenika i zaposlenika s bivšeg radnog mjesta.

Njen advokat William Goldman zatražio je od sutkinje suosjećanje pošto se njegova klijentica, kazao je, nalazi usred komplikacija prilikom trudnoće.

Policija je slučaj počela istraživati prošle sedmice nakon što je slučaj zlostavljanja prijavljen na Hrabri telefon.

Detektivi su nastranu Szychulski kontaktirali u petak te se učiteljica koja je u tom mjestu predavala već sedam godina, potom i predala.

Bridgett Szychulski je udana i živi sa suprugom i zajedničkim sinom u Philadelphiji.