REGION

Kristijan Golubović: Govorim 7 jezika, znam 12 zanata, 9 plesova, slikam, šijem i kuham

Bivši kriminalac se sam hvali

(M.C.)

17.9.2014

Kristijan Golubović tvrdi da živi od prodaje slika i od ultimate fight mečeva, da ne postoji stvar koju on ne zna da uradi, kao i da je njegova žena sa njim izgubila nevinost u 27. godini, a zatim i zatrudnjela, piše Telegraf.

- Ja sam slikar, tako da zarađujem prodajom slika. Takođe, imam prihod od mečeva sa sportskih takmičenja u ultimate fightu, tu su i reklame koje snimam. Kad sve to spojite, skupi se. Šta ne znam, a zanima me, ja naučim. Nema toga što ne može da se savlada, stvoren sam za sve! Znam 12 zanata, devet plesova, sedam jezika govorim, šijem i kuham. Rođen sam kao mali genije! Kad nešto radim, to činim najbolje što znam i ne odustajem dok to ne ostvarim – rekao je Golubović koji je ponovio da ne voli bahate izoperisane djevojke koje su, kako kaže, okićene implantima.

- Unakažena stvar nikoga ne zanima! Vještačkim izgledom ne treba nijedna djevojka da se diči. Rekao sam da osoba s kojom budem planirao porodicu mora da bude seksualno neiskusna. Moja žena je sa mnom izgubila nevinost u 27. godini, trudna je i dobićemo dijete – zaključio je Kristijan.