LIFESTYLE

Nakon što je bivši dečko brutalno pretukao: Glumica sada izgleda ovako!

Prošlo je mjesec dana

(N. K.)

17.9.2014

Poznata porno glumica Christy Mack je prije mjesec dana brutalno pretučena od strane bivšeg dečka Jona Koppenhavera.

Kako su tada javili svjetski mediji, njih dvoje su raskinuli dva mjeseca prije tuče, a prilikom fizičkog zlostavljanja Jon joj je polomio 18 kostiju, nos, nekoliko zuba joj je napuklo, a jedan joj je čak izbio.

Mjesec dana kasnije Christy je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije kako je tekao njen oporavak. Dva dana nakon batina je izgledala jezivo, a sada je ponovo ona stara.

"2 dana, 2 nedjelje, 4 sedmice i sinoć. Imala sam nekoliko posjeta zubaru kako bi mi pomogli da mogu da jedem udobnije i da moj osmijeh izgleda normalno. Morat ću da posjetim zubara još nekoliko puta. Provjerila sam svoje oči i skrenuli su mi pažnju da sam sretna što imam svoj vid, pošto je jedan mišić u lijevom oku imao prijelom. Višestruki prijelom nosa će biti sređen u narednih nekoliko mjeseci, ali mi sve to izaziva probleme s disanjem. Moja gornja usna će ponovo moći da se pomjera za šest mjeseci. Moja jetra je izgleda u redu. Primljena sam ponovo u bolnicu nakon što sam bila puštena, a sve zbog nekih dodatnih liječenja, ali nisam morala da imam operacije. Moje lice počinje da izgleda ponovo pristojno jer mi je spao otok, ali još uvijek nije moje. To što mi je kosa ošišana i što sam izgubila mnogo kilograma, učinili su da se osjećam još udaljenije od sebe same. Teško je pogledati se u ogledalo svaki dan i vidjeti nekoga koga ne poznajete. Nakon što su me našminkali i obukli za jučerašnji humanitarni događaj, osjećala sam se mnogo bolje po pitanju svog izgleda. Učinili su da se osjećam normalno i lijepo nakon dugo vremena. U pitanju je događaj "Face Forward". Neprofitna dobrotvorna organizacija koja finansira operacije za žene i djecu koji su bili u užasnim situacijama zbog kojih moraju da budu podvrgnuti rekonstruktivnoj hirurgiji - napisala je Christy na svom Instagram profilu i izazvala brojne poruke podrške i divljenja što se tako hrabro nosi s čitavom situacijom koja ju je zadesila.