NOGOMET

Vršajević još uvijek ne želi produžiti ugovor s Hajdukom

Tim iz Splita u problemima

(M. C.)

16.9.2014

Bh. reprezentativcu Avdiji Vršajeviću naredne sezone ističe ugovor sa splitskim Hajdukom, a ukoliko ga sada ne produži mogao bi završiti u drugoj momčadi, ili čak na tribinama. 

Produženjem ugovora Hajduk želi osigurati povoljnu pregovaračku poziciju uoči zimskog prijelaznog roka, kada bi Vršajevića, zajedno sa Maločom i Milovićem, želio konačno transferirati u inozemstvo. Zasad je ugovor jedino produžio kapiten Maloča, a još uvijek nema naznaka da će isto uraditi Vršajević i Milović koji su na pregovaračkom popisu, prenosi sportsport.ba.

- Jučer smo na obostrano zadovoljstvo produžili ugovor s kapitenom Mariom Maločom, a produženje smo ponudili i ostalima i čekamo njihove odgovore. Možda ćemo uspjeti, možda i nećemo... Ne bih prejudicirao. Razgovori i pregovori traju, nema drame, izjavio je jučer predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Svoj odlazak iz Splita najavio je i mladi Milić koji je već ranije pokazivao sklonost da ne produžuje ugovor, obzirom da u timu sa Poljuda nije do kraja razvio svoj potencijal. Odnosno, nije se profilirao na nekoj od pozicija, pa igra u veznom redu, na mjestu stopera ili na lijevom beku.