BIH

SBB – Fahrudin Radončić u srijedu u Tešnju, Maglaju i Zavidovićima

Predstavljanje politike i kandidata

Press služba SBB - Fahrudin Radončić

16.9.2014

Nakon skupova SBB-a u općinama Doboj-Istok, Gračanica i Lukavac, koji će se održati danas, SBB- Fahrudin Radončić nastavlja sa predstavljanjem svoje politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja, borbe protiv sistemske korupcije i rodbinsko-stranačkog zapošljavanja, i to u općinama Tešanj, Maglaj i Zavidovići.

U srijedu, 17. septembra 2014. godine sa početkom u 17 sati, u Velikoj sali JU „Centar za kulturu i obrazovanje" u Tešnju, građanima, građankama, članovima i simpatizerima SBB-a obratit će se kandidat SBB-a za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, prema svim anketama, među građanima najpopularniji političar u BiH Fahrudin Radončić, nosioci lista i kandidati SBB-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH te Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona.

Istog dana, pobjednička posada SBB-a nastavlja svoj put spasa za BiH, sa početkom u 18 sati, u sali u Hotelu "Galeb" u Maglaju, a potom i u Zavidovićima, u 19 sati u Velikoj sali Doma kulture.

Tešanj – 17 sati: Predstavljanje kandidata i politike SBB – Fahrudin Radončić- Velika sala „Centra za kulturu i obrazovanje“ u Tešnju

Maglaj – 18 sati: Predstavljanje kandidata i politike SBB – Fahrudin Radončić – Hotel „Galeb“

Zavidovići – 19 sati: Predstavljanje kandidata i politike SBB – Fahrudin Radončić – Velika sala Doma kulture