NOGOMET

"Casillas je broj jedan, i tačka!"

Ancelotti o izboru na golu Reala

(F. Me.)

15.9.2014

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti istakao je da je Iker Casillas prvi golman ‘kraljevskog kluba’ i odbio da razmišlja drugačije.

Prošle sezone Casillas je bio na golu Reala u Ligi šampiona i Kupu kralja, dok je Diego Lopez branio na utakmicama Primere.

Lopez je ovog ljeta prešao u Milano, ali je na njegovo mjesto došao golman Levantea i Kostarike Keylor Navas, ali je za njega, za sada, rezervisano mjesto na klupi.

Casillas je u subotu uvečer ispraćen zvižducima sa stadiona “Santiago Bernabeu”, poslije poraza od Atletica sa 2:1, ali je Ancelotti pobjesnio kada je upitan da li će Navas dobiti priliku.

“Diskusija o tome ko bi trebalo da bude naš golman ne postoji. Neću potpirivati debatu u medijima. Što se mene tiče, debata je završena, i želim da budem jasan po tom pitanju. Debate oko toga ko bi trebalo da igra u mom timu ne postoji. Nikad neću govoriti o tome koji golman će igrati ove sezone. Casillas ima iskustvo i karakter, tako da zna kako da reaguje u situacijama kave su se desile u subotu uvečer”, naglasio je Ancelotti.

Fudbaleri Reala odbranu titule u Ligi šampiona počinju u utorak od 20.45, kada dočekuju Basel.