BIH

Pobjednička posada SBB-a u utorak u općinama Doboj-Istok, Gračanica i Lukavac

Predstavljanje kandidata SBB-a i politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja

Press centarSBB – Fahrudin Radončić

15.9.2014

Pobjednička posada SBB-a u utorak u općinama Doboj-Istok, Gračanica i Lukavac: Predstavljanje kandidata SBB-a i politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja 

U utorak 16. septembra SBB - Fahrudin Radončić održat će predizborne skupove, predstavljanje kandidata i svoje pobjedničke politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja, i to u općinama Doboj-Istok, Gračanica i Lukavac.

Kandidat SBB-a za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda Fahrudin Radončić, kao i nosioci lista i kandidati SBB-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BIH, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH te Skupštinu Tuzlanskog kantona, obratit će se građanima, građankama, članovima i simpatizerima SBB-a prvo u općini Doboj-Istok u 17,00 sati,  u sportskoj dvorani Osnovne škole ˝Klokotnica˝ u Doboj Istoku.

U 18 sati će pobjednička posada SBB-a, koju su građani i građanke prepoznali kao političku snagu koja čvrsto stoji uz narod i njegove interese, održati predizborni skup i predstavljanje kandidata na platou ispred Medrese u Gračanici, a potom u Lukavcu u 19 sati, u Velikoj sali Doma kulture.

Ukratko: 

Doboj – Istok, 17 sati – Predstavljanje kandidata i politike SBB-a – Sportska dvorana Osnovne škole „Klokotnica

Gračanica, 18 sati – Predstavljanje kandidata i politike SBB-a -  plato ispred Medrese 

Lukavac, 19 sati – Predstavljanje kandidata i politike SBB-a – Velika sala Doma kulture