NOGOMET

Ante Miše ponovo na klupi vitezova

Vitez dobio novog-starog trenera

S. P.

1.9.2014

U prva četiri kola ove sezone nogometaše Viteza vodio je Husnija Arapović, a nakon njega dva puta na klupi je privremeno sjedio Veseljko Petrović. Reprezentativnu pauzu uprava vitezova odmah je iskoristila da pronađe duže rješenje za šefa struke, pa je opet kontaktiran Ante Miše koji je prošlu sezonu završio na klupi Viteza. Kako je potvrdio sekretar NK Vitez Ivan Sajević, Miše je pristao na povratak u Vitez i već sutra ga očekuju na popodnevnom treningu.

- Večeras je ponovno dogovorena suradnja s Antom Mišom, koji je uspješno vodio naše nogometaše tijekom protekle sezone, kada smo zauzeli devetu poziciju. Miše će sutra u 17 sati voditi trening naših nogometaša., kazao je Sajević.

Zadovoljstvo ponovnom saradnjom s trenerom Mišom nije krio ni predsjednik NK Vitez Slaven Garić. Očekuje se da u stručnom štabu ostanu Veseljko Petrović i Robert Perković.

- Raduje nas da smo uspjeli dogovoriti ponovni angažman dokazanog stručnjaka, kakav je Ante Miše, a koji se u Vitezu na neki način i udomaćio. Vjerujem kako će i ovoga puta suradnja biti plodonosna, na zadovoljstvo svih, a posebno na radost naših navijača., rekao je Garić.