LJEPOTA I MODA

Pet proizvoda koje možeš koristiti i nakon ljeta

Godišnji je završio, kiša je počela...

(J. Be.)

1.9.2014


Godišnji je završio, kiša je počela, a ljetnim beauty proizvodima mjesto je na dnu ladice. Tačno? Netačno.

Proizvodi koje si koristila ljeti savršeno će te pripremiti za novu sezonu, a uz to, vrlo je važno iskoristiti ih do kraja jer sljedeće godine više neće vrijediti, a zaista nema smisla bacati divne proizvode i novac u vjetar.

Ovi proizvodi gotovo uvijek traju samo 6/12 mjeseci, a idealni su za postizanje glamuroznog jesenskog izgleda.

Losioni za njegu poslije sunčanja posebno su hidratantni i podatni, a s obzirom na to da se lako upijaju, idealan su proizvod za svakodnevnu njegu kože tijela

1. Ulje za tijelo

Ulje za tijelo vratit će elastičnost koži isušenoj od sunca, a čini li ti se premasnim za svakodnevnu upotrebu - nekoliko kapljica ubaci u losion za tijelo kojim se inače mažeš. Rezultati će te oduševiti! Plus - uljem možeš namazati i noge prije važnog izlaska. Naravno, pazi da ne pretjeraš s količinom.

2. Krema za sunčanje

Kremu za sunčanje važno je koristiti tokom cijele godine, čak i u gradu. Iskoristi ostatke kreme za zaštitnim faktorom za zaštitu lica u nadolazećoj sezoni.

3. Regenerator koji se ne ispire

Znamo da više voliš klasični regenerator nakon godišnjeg odmora, no varijanta koja se ne ispire može ti osigurati dodatnu vlagu i pomoći pri raščešljavanju. Ovaj proizvod svakako iskoristi do kraja.

4. Maslac za tijelo

Fantastični maslac za tijelo prekrasno funkcionira na plaži, no za svakodnevnu upotrebu može biti jednostavno pretežak. Koristi ga za njegu stopala i laktova koji su nakon godišnjeg sigurno u groznom stanju.

5. Losion za njegu poslije sunčanja

Jesi li znala da mnoge žene ljeti kupuju dodatne zalihe ovih losiona kako bi ih mogle koristiti i zimi? Losioni za njegu poslije sunčanja posebno su hidratantni i podatni, a s obzirom na to da se lako upijaju, idealan su proizvod za svakodnevnu njegu kože tijela.