REGION

Policija pronašla Punto s mrtvim tijelom, na mjesto istrage srušila se bespilotna letjelica Nove TV

Drama na rijeci Savi u Zagrebu

(M.C.)

28.8.2014

U Zagrebu je oko 13 sati okončana akcija vađenja automobila koji je posljednji puta viđen prije dva dana kako slijeće u rijeku Savu.

Prema informacijama iz PUZ-a, radi se o automobilu Fiat Punto u kojem je pronađena mrtva osoba. Iako identitet još nije potvrđen, pretpostavlja se kako se radi o ženskoj osobi koja je nestala u utorak, piše jutarnji.hr..

Podsjetimo, objavljeno je kako je vjerojatno riječ o Z. M. (44) iz Zagreba koja je u utorak prijepodne napisala oproštajno pismo i pozdravila se s prijateljima na društvenoj mreži Facebook.

Nestala Z. M. objavila je na Facebooku u 13.30 sati, sat vremena prije nego što je prijatelja zamolila da je ne zaboravi, poveznicu na Balaševićevu pjesmu s porukom: “Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine”.

Daleko potresnija poruka “Oprostite, ali ja više ne mogu...” bila je upućena djeci.

Svi se pitaju zašto i zar je tumor, koji joj je otkriven prije nekoliko mjeseci, ipak maligni? Godinama se borila s nesnosnim migrenama kojih se, pojašnjavaju oni koji je poznaju, počela i bojati.

Automobil je izvučen s lijeve strane oko 300 metara od Mosta slobode u blizini mjesta na kojem je posljednji puta viđen.

Između Mosta mladosti i Mosta slobode policija je okružila mjesto na kojemu su jedno vatrogasno vozilo i jedna dizalica izvukli vozilo.

Za vrijeme policijske istrage nad pronađenim mrtvim tijelom još uvijek nepoznate osobe novinarska ekipa Nove TV neugodno je iznenadila sve prisutne.

Naime, sa nekoliko metara visine pala je bespilotna letjelica, a s kojom su htjeli osigurati ekskluzivne snimke.

Zbog tog egzibicionizma istraga je ometena.