CRNA HRONIKA

Policija zaustavila lopove u ukradenom Golfu

Kontrola saobraćaja u Prijedoru

M. Z.

27.8.2014

Nadležnom tužilaštvu u Banjoj Luci službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor proslijedit će izvještaj protiv D. J. i R. V. o krivičnim djelima oduzimanje motornog vozila, krađa i teška krađa. Nezvanično saznajemo da se radi o Draganu Jelisavcu i Radomiru Vasiljeviću, koje je policija otkrila u nedjelju, 24. avgusta, dok su se ukradenim Golfom 3 vozali gradom.
 
Golf 3, vlasništvo M. Š. iz Prijedora, Jelisavac i Vasiljević  ukrali su iste noći u ulici Petra Mećave u Prijedoru. Tokom kriminalističke obrade policija je utvrdila da su Jelisavac i Vasiljević dan ranije u prijedorskom naselju Pećani ukrali Golf 2, koji su u jutarnjim satima, nakon što su se cijelu noć vozali njime, vratili na isto mjesto gdje su ga i ukrali.

Policija je došla i do saznanja da su kradljivci Golfova tokom proteklog vikenda u naselju Urije u Prijedoru pokušali ukrasti još jedan Golf 2, čiji je vlasnik D. K. iz Prijedora. U policiji navode da su kroz prtljažnik uspjeli ući u automobil, ali da ga nisu mogli upaliti pa su i odustali od plijena.

Osumnjičeni za krađe pokazali su policiji mjesta gdje su počinili  krivična djela i predali predmete koje su ukrali iz automobila.