NE MARI ZA OSUDE

Mama trogodišnjoj kćerki počupala obrve: Kaže da ima dobar razlog za to

Baš me briga, nije me briga, piše u naslovu videa

Video izazvao veliku pažnju. TikTok

E. Ag.

5.3.2024

Učenje kćerke o depilaciji najčešće se primjenjuje za vreme puberteta, ali jedna mama je otišla korak dalje i kaže da ima razlog za to. Naime, jedna mama je na TikToku izazvala raspravu kada je svojoj trogodišnjoj kćerki počupala obrve.

Lea Garsija (Garcia) iz Teksasa podijelila je video na kojem se vidi kako depilira kćerkine obrve i jasno stavlja do znanja da stoji iza odluke roditelja. I napominje da prije nego što je osude drugi roditelji, treba da znaju pozadinu priče, piše Yumama.rs.

Mama kaže da su nju zadirkivali jer je kao dijete imala jake obrve te da joj roditelji nisu skidali dlake, iako kaže da bi voljela da su to uradili.

- Baš me briga! Nije me briga! - piše ona u naslovu videa.

@leah_txrealtor My fellow mexicans, y’all understand! 🤣 #fyp #momsoftiktok #badmom #mexicantiktok #andGO ♬ original sound - Leah Garcia

- Radije bih da me svi nazivate lošom mamom nego da pustim svoju trogodišnjakinju da šeta okolo sa spojenim obrvama kao što su moji roditelji pustili mene – kaže ona.

Dok su mnogi stali na stranu mame i podržali njenu odluku (mnogi od njih kažu da bi željeli da su njihovi roditelji intervenirali na sličan način kada su bili djeca), drugi su se usprotivili:

- Kada roditelji tako malom djetetu nabiju kompleks, ono nastavlja s njim da živi.

Garsija je na kraju postavila naknadni video o depilaciji, nakon što je dobila na hiljade komentara, a video je pregledalo više od 22 miliona ljudi i ima 3 miliona lajkova.

- Vjerujte mi, učimo je ljubavi prema sebi, ali također je učimo osnovnoj higijeni - kaže Garsija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.