STRUČNI KOMENTATOR

Karager se napio s navijačima Borusije, pa krenuo intervjuisati igrače: Legende nasmijao do suza

Legenda Liverpula pravila je šou s navijačima prije utakmice, a onda i nakon s igračima u programu uživo

Karager: Pijan u programu uživo. Screenshot

N. H.

2.5.2024

Borusija Dortmund je upisala pobjedu na domaćem terenu protiv PSG-a u prvom meču polufinala Lige prvaka. 

Jedini gol na susretu je postigao njemački napadač Niklas Fulkrug (Niclas Fullkrug), koji je tako donio veliku prenost svom timu pred revanš. 

Utakmici je prisustvovao i legendarni fudbaler Džejmi Karager (Jamie Carragher), koji je dio utakmice proveo na "Žutom zidu" s navijačima Borusije.

Stručni komentator CBS Sporta je nakon utakmice priznao da je popio osam piva, a po njegovom ponašanju je bilo potpuno jasno da je u alkoholiziranom stanju. 

- Uzeo sam čizburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel. To bi moglo objasniti zašto mi se petlja jezik. Popio sam oko osam piva u "Žutom zidu", imam novu obitelj i prijatelje - rekao je Karager, pa primijetio Džejdona Sanča (Jadon Sancho) i pozvao ga na intervju.

Legendarni Tijeri Anri (Thierry Henry) i Alesandro Del Piero (Alessandro) nisu mogli da se suzdrže od smijeha, kao ni Mika Ričard (Micah Richards).

- Ako dođeš do finala, možemo li skupa popiti nekoliko piva? - pitao je Karager Sanča, koji je kratko odgovorio da ne konzumira alkohol. 

Vrijedi napomenuti i da se posebna pažnja treba obratiti na to koliko je Piteru Šmajhelu (Peter Schmeichel) bilo neugodno zbog te situacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.