HUMANITARNI DOGADJAJ

Alfa TV na Stojčevcu podijelila više od 1.000 porcija ćevapa: Prisutne zabavljao Emrah Emšo, zapjevao i Merlinovi hit "Sve je laž"

Sva hrana i piće koji nisu iskorišteni danas, shodno novom zakonu, bit će donirani

S humanitarnog događaja na Stojčevcu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
Alfa TV

27.4.2024

Na popularnom sarajevskom izletištvu Stojčevac, Alfa TV danas je organizirala "prvomajski uranak" u sklopu kojeg je podijeljeno više od 1.000 porcija ćevapa i nekoliko stotina litara alkoholnih i bezalkoholnih pića.

U jutarnjim satima, pet najhrabrijih prisutnih se okušalo u roštiljanju i otkrili su stručnom žiriju i svim prisutnima njihove "tajne dobrog ćevapa".

U žiriju su bili sarajevski kuhar Hamid Kurjaković, predstavnica Amko komerca Minela Turbo i Neno Svjetlanović, poznatiji kao Neno Cooks.

Prvo mjesto je osvojila Berina Paraganlija Krcić - roštilj i poklon bon u vrijednosti od 150KM.

Današnji humanitarni dogadjaj su podržali i državni parlamentarac Saša Magazinović, kao i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk.

Nakon takmičarskog dijela, počeo zabavno-muzički program. Za mikrofon su prvi stali Eldin Zoronjić i Hazim Mehmedić. Kasnije su im se pridružili i Almin Selimović, Adna Svraka i Emrah Emšo.

Bivši učesnik "Zvezda granda" zapjevao je brojne hitove, a najviše je rasplesao publiku sa pjesmom "Sve je laž" od Dine Merlina.

Sva hrana i piće koji nisu iskorišteni danas, koje su osigurali naši sponzori i prijatelji projekta, shodno novom zakonu, bit će donirani Narodnoj kuhinji Stari Grad i Domu za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.