OZBILJNE PROZIVKE

Čendler prijeti Mekgregoru: Ovo će biti posljednji put da Konora gledate u kavezu

UFC 303 je na rasporedu je 29. juna i ostaje nam da vidimo može li Čendler ispuniti svoje obećanje, ili će se irska zvijezda vratiti u punom sjaju

Majkl Čendler. Screenshot / Platforma X

Di. R.

11.5.2024

Konor Mekgregor (Conor Mcgregor) se vraća u oktagon za manje od dva mjeseca na UFC 303 u Las Vegasu. 

Njegov protivnik će biti Majkl Čendler (Michael Chandler), koji je nedavno dao neke jako zanimljive izjave u vezi ovog meča. 

Majkl želi penzionisati Konora

Čendler je svima rekao da kupe ovaj PPV i gledaju ovu borbu jer je to posljednji put da će Konor Mekregor biti u oktagonu.

- Jednostavno morate kupiti ovaj PPV. Ovo će biti posljednji put da Konora Mekgregora gledate u kavezu. Zaista vjerujem da će to što ću mu učiniti 29. juna osigurati da više nikada ne uđe u kavez. Međutim, kako sam to rekao, moram reći i da se može dogoditi da Konor izvuče i najveći povratak u historiji ovog sporta - rekao je Čendler za New York Post pa dodao:

Čendlerovo "umjetničko djelo"

Čendler nije propustio priliku da navijačima objasni zbog čega ne smiju propustiti ovu borbu.

- Stvarno postoji šansa da će uspjeti izvući najveći povratak u historiji ovog sporta. Ono što sam ja do sada napravio jeste umjetničko djelo koje slikam posljednjih godina u UFC. Mi smo dva najzabavnija i najeksplozivnija tipa u organizaciji, a gledat ćete i posljednji meč Konora Mekgregora - zaključio je Majkl.

UFC 303 je na rasporedu je 29. juna i ostaje nam da vidimo može li Čendler ispuniti svoje obećanje, ili će se irska zvijezda vratiti u punom sjaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.