EVO ŠTA SE DESILO

Hrvatski novinar objasnio kako su "rušili" Baby Lasagnu: "Stari mačak Huljić je prije par dana sve najavio i pogodio"

Ako neko zna kako funkcionira ovaj cirkus, Tonči zna! - napisao je Jarak

Sanjin Strukić / Pixsell

D. H.

12.5.2024

Ugledni reporter RTL-a koji uglavnom prati crnokronikaške priče, Andrija Jarak, također se osvrnuo na sinoćnje rezultate Eurosonga, nezadovoljan zbog disabalansa bodova publike i žirija.

- Stari mačak Huljić je prije par dana najavio i pogodio da bi žiri mogao rušiti Marka! I dodao da su publika i javnost apsolutno na njegovoj strani. Ako neko zna kako funkcionira ovaj cirkus, Tonči zna! - napisao je Jarak u svom statusu na Facebook profilu što je ‘lajkalo‘ tokom noći više od 300-injak ljudi. Među njim je bila i Jarkova kolegica s HRT-a Tončica Čeljuska, komentator Eurosonga Duško Ćurlić, sportski novinar Nove TV Milan Stjelja te brojni drugi.

Poznati HRT-ov scenarist velikih showova Alen Đurica iznio je pak svoje mišljenje, karikirajući donekle bodovanje nekih zemalja, ali ne baš puno.

"Nemojte se paliti na binarno, LBGT i ostalo... Žiriji iz konkurentnih turističkih zemalja su nam dali, svi zajedno, pola boda.", napisao je gorko duhovito na Facebooku Đurica ukazujući na činjenicu da smo od Grčke, Španjolske i Portugala dobili čistu nulu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.