VRATILA SE IZ MALMEA

Teya Dora prokomentirala dešavanja na Eurosongu, diskvalifikaciju Nizozemske, ali i tri boda koje je Srbija dobila od Hrvatske

Nisam pratila i ne znam kako je bilo iza kulisa prošle godine, ali ove godine mogu da kažem da nije bilo toliko zabavno, rekla je pjevačica

Teya Dora na beogradskom aerodromu. Snežana Krstić / RINGIER

N. Aj.

13.5.2024

Predstavnica Srbije na Eurosongu Teya Dora vratila se iz Malmoa u Beograd 12. maja nešto prije ponoći. Na takmičenju je zauzela 17. mjesto, a podijelila je svoje utiske čim je stigla na beogradski aerodrom.

- Od početka pričam da nisam imala za sebe neka ludilo očekivanja. Ove godine smo imali dosta dešavanja na Evroviziji i dosta momenata gdje su se glasovi baš preusmjerili ka par favorita - rekla je Teya, prenosi Telegraf.rs.

Na to što je Nizozemska diskvalificirana, pjevačica je rekla:

- Nisam ni sigurna zašto su oni diskvalifikovali Holandiju... Mi smo samo na probi gdje se predstavlja zastava zemlje vidjeli da nema Holandije. Dosta je čudna atmosfera bila. Nisam pratila i ne znam kako je bilo iza kulisa prošle godine, ali ove godine mogu da kažem da nije bilo toliko zabavno. Nismo imali vremena da se družimo sa ostalim predstavnicima - priznala je Teya i dodala:

- A Izrael... Šta da kažem, svi znamo šta se tu dešava. Mi smo tamo bili da se predstavimo muzikom i da predstavimo naše zemlje na lijep način. Muzika je tu da širi pozitivnu energiju u ljubav, to je sve što mogu da kažem.

Na to što joj je hrvatski žiri dodijelio svega 3 poena, Teya je rekla:

- Ja sam čula da smo dobili 12 od publike, to je nešto što mi je najdraže! Žao mi je što mi nisu dali, naravno, ali opet, ne znam ni ko je bio žiri. Ne možemo ni da se žalimo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.